Tadjikistan

Vizualizare anunțuri

Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Tadjikistan

Proprietate de vânzare în Tadjikistan

Republica Tadjikistan și fosta Republică Socialistă Sovietică Tadjikistan din URSS este un stat din Asia Centrală. Se învecinează la sud cu Afganistan, la est cu China, la nord cu Kârgâzstan și Uzbekistan și la vest cu Uzbekistan; este deci un stat fără ieșire la mare. Capitala este Dușanbe.

Raportul nostru privind piața imobiliară din Tadjikistan poate fi important dacă intenționați să vă mutați și să cumpărați o proprietate de vânzare în Tadjikistan. La examinarea celor mai scumpe piețe imobiliare din lume, capitala Tadjikistanului Dușhanbe, cu o populație de 700.000 de locuitori, nu îmi vine imediat în minte. Dar orașul, a cărui majoritate a vechilor locuințe rezidențiale datează din epoca sovietică, este prada unei crize cronice imobiliare.

Având în vedere că cererea de noi proprietăți de vânzare în Tadjikistan depășește cu mult disponibilitatea sa, prețurile proprietăților din jurul Dușhanbe au crescut în ultimul deceniu.

Pentru populația din Tadjikistan, obișnuită cu garanțiile guvernamentale de locuințe din epoca sovietică, supraaglomerarea a dus la o scădere slabă a nivelului de trai.

Ultimul deceniu a cunoscut un val de migranți din mediul rural tadjic din Dușhanbe, iar construcția de case economice în capitala Tajikistanului nu a reușit să țină pasul. Creșterea costurilor imobiliare de astăzi a creat un centru al orașului cu locuințe publice din ce în ce mai aglomerate.

Costul în creștere al proprietății de vânzare în Tadjikistan și, în special, în Dușhanbe este exacerbat de doi factori: în primul rând, că aproximativ 80% din materialul de construcție din Tadjikistan este importat; în al doilea rând, guvernul din Tadjikistan impune un sistem de impozite și tarife care reprezintă aproximativ o treime din costul construirii de case noi.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 40170

DE VÂNZARE Casă, Tadjikistan, Suǧd, Chudschand - Khujand, Hakim Karim

447,354.00RON
DE VÂNZARE
Casă

0.46 m²
O casă terminată în oraș. 9 camere baie bucătărie și școală alimentară Kita și orice altceva aveți nevoie de tot în apropiere.
Cod. 2405

DE VÂNZARE 3 camere, Tadjikistan, Dušanbe, Dušanbe, center

193,853.40RON
DE VÂNZARE
3 camere

150 m²
Casa în centrul de vânzare pentru a fi restaurat și posibilitatea de schimb cu alte case.
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB